РЕКЛАМА И ДИЗАЙН

КАЧЕСТВО
100%
ПО ПОСЛЕДНИ ТЕНДЕНЦИИ
100%
ИНТЕРАКТИВЕН ДИЗАЙН
100%
ЗА ВАШИТЕ НУЖДИ
100%

Всичко, което можеш да си въобразиш – е реално.
Пабло Пикасо

Уеб дизайн от ИДСофт

УЕБ ДИЗАЙН ЗА ВАС И ВАШИЯ БИЗНЕС
Пълно изграждане на стилна и функционална уеб страница с много възможности и по последни тенденции в дизайна.

Нуждаете се от изграждане на персонален интернет сайт, където да представяте себе си пред света? Или сте запален блогър и целта Ви е да имате свой собствен блог, персонализиран спрямо изискванията Ви и с атрактивен дизайн, привличащ все повече читатели? А може би имате нужда от бизнес сайт - представете бизнеса си на света. Покажете какво предлагате, а ИДСофт ООД гарантира, че клиентите Ви ще са на един клик разстояние.
Отговаряте ли с "да" на някой от тези въпроси? Ако е така, то ИДСофт ООД може да създаде Вашата нова интернет страница. Доверете ни се и ще получите краен продукт, изработен с последните технологии и ултра модерен вид.


МОДЕРЕН ВЪНШЕН ВИД
* естетически издържан по последните концепции в уеб дизайна
FLAT DESIGN
RESPONSIVE DESIGN
* интернет страница, напълно съвместима с всички мобилни устройства и екранни резолюции
УДОБСТВО И ФУНКЦИОНАЛНОСТ
ИНТЕРАКТИВНО ПРЕДСТАВЯНЕ НА ИНФОРМАЦИЯТА
* за да се представите в най-добрата си светлина и да заинтригувате възможно повече хора
ДИНАМИЧНО СЪДЪРЖАНИЕ
* вие сте винаги една крачка пред другите

ИЗРАБОТВАМЕ ВИЗИТКИ И БАДЖОВЕ

Излишно е да споменаваме, че дори най-дребният детайл е изпипан до съвършенство - (политика на фирмата). Но наблягаме на това, че имате неограничени възможности - може да изберете както стандартния формат за визитка (9см на 5см), така и да заложите на по-разчупен дизайн, вдъхновен от самите вас!
Нашата цел е да получите краен резултат, който да ви удовлетворява максимално.

РЕКЛАМНИ МАТЕРИАЛИ - плакати, лога, стикери, брошури, дипляни, картички,
календари и още

Ние от ИДСофт разбираме, че в така бързо променящия се свят, за да бъдеш на върха - трябва да си уникален и запомнящ се. Точно това е целта на нашия графичен дизайнер - всяка реклама, брошура, плакат, флаер... е изработена с внимание към детайла и умисъл. Ние гарантираме, че като краен резултат Вие ще получите естетически и вкусово издържан продукт, който е атрактивен и уникален по вида си, тъй като в рекламата няма място за баналност!

ПРОДУКТОВИ КАТАЛОЗИ И МЕНЮТА

Вие сте собственик на хранителен магазин, или може би предлагате козметика и парфюми? А имате ли ежеседмичен бюлетин на продуктите и промоциите, които предлагате?

ИДСофт Ви предлага точното решение - продуктови каталози, известни още като бюлетини. С наша помощ и професионални съвети ще имате възможността да изберете точния дизайн за Вашия каталог, меню или бюлетин, който ще допълва и оформя лицето на Вашия бизнес. Нашата основна цел е да останете доволни от избора си, защото както добре знаете, добрата рекламата е от първостепенно значение за успешния бизнес.

От нас очаквайте качество и коректност, на Вас оставяме да се наслждавате на ползите и резултата!