ЗА ФИРМАТА

Кои сме ние?

Фирма ИДСофт ООД е с утвърдено име на пазара с основен предмет на дейност разработване на цялостни софтуерни и хардуерни решения. А от скоро, с цел да бъдем максимално полезни на Вас - нашите клиенти, ние разширихме обхвата на дейността си. Предлагаме услуги в сферата на графичния дизайн и рекламата - всичко, от което се нуждаете Вие и Вашият бизнес за едно успешно развитие в света на високите технологии.

ИДСофт ООД официално лого на фирмата

Какво можем да Ви предложим?

Всеки клиент на ИДСофт получава висококачествена консултация с нашите колеги, гарантираща максимално удовлетворение на нуждите и предпочитанията.
Нашите услуги:
- Продажба на висококачествен софтуер според индивидуалните нужди на всеки клиент
- Продажба на хардуер - нов и втора употреба
- Изграждане на автоматизирани клиент-сървър приложения
- Aвтоматизирани офис-приложения
- Разработване на интернет приложения
- Web хостинг
- Изграждане на мрежи
- ИДСофт като Ваш интернет доставчик
Дизайн и реклама от ИДСофт
- Продуктови каталози
- Web сайтове и портфолиа
- Рекламни материали: дипляни, брошури, флаери, плакати, картички, банери и други
- За Вас и Вашия бизнес: изработка на визитки, лога, сигнатури
- Приемаме и индивидуални поръчки при запитване от страна на клиента.

Защо да ни се доверите?

За ИДСофт ООД клиента заема водещата позиция. Изграждаме стабилни бизнес отнощения с Вас и комуникираме пълноценно с цел да разберем и удовлетворим Вашите очаквания на 100 процента. Безплатната консултация, съвет и събеседване са задължителна част от процеса по изпълнение на зададената поръчка. Ние подхождаме с внимание към детайла, предлагаме индивидуално решение за всеки клиент и гарантираме висококачествено обслужване, благодарение професионализма на нашите колеги.

Доказани във времето

Историята на фирмата започва през далечната 1994 година. За изминалите 23 години ИДСофт се води от думи като качество, лоялност, коректност и професионализъм. През дългите години на развитие ние се утвърдихме като водещ бранд в ИТ сверата, програмирането и интернет доставката. Това, с което можем да се похвалим е опит и увереност, а това, което целим е прогрес, като се развиваме и усъвършенстваме непрестанно. Доказателство за нашия успех са дългогодишните ни клиенти и партньори. Станете част от тях!

ТОВА СТЕ ВИЕ - нашите клиенти и партньори

ИДСофт работи с многобройни клиенти, както от България, така и от чужбина. Нашата философия - "СИЛАТА Е В ПАРТНЬОРСТВОТО", означава, че избирайки ни, Вие ставате част от нас. Това, което ще получите е 100% изпълнение на исканата услуга, благодарение на професионализма на нашите колеги. Компетентно обслужване и коректно отношение - ИДСофт работи заедно с Вас.
Станете едини от нас!